De ce nu si in Romania?! …

Contacteaza-ne pentru o cerere de oferta!

Sisteme fotovoltaice pe tracker

www.meir.ro

Descriere

 

Desi eficienta panourilor fotovoltaice a fost îmbunatatita in mod considerabil in ultimii ani, pragul maxim al acesteia a fost atins. O imbunatatire evidenta a randamentului se observa  datorita folosirii unui sistem performant de urmarire a soarelui. Acest lucru se explica prin faptul ca indiferent de modulele utilizate cantitatea de energie produsa este mai mare.

Varianta montajului pe structuri de profile fixe este mai putin costisitoare din punct de vedere al investitiei initiale, insa si randamentul este mai scazut, ducand la o amortizare mai lenta.

Caracteristici importante:

 

Randament inalt, consum mic. Consumul redus de energie este de asemenea un factor important in eficienta tracker-ului. De exemplu, un tracker cu doua axe de rotatie foloseste doar 0,5% din energia suplimentara pe care o produce.

Flexibilitate si durabilitate. Tracker-ele sunt flexibile sub aspectul asamblarii si compatibile cu toate tipurile de module si invertoare. Costul minim de intretinere dar si constructia solida din materiale de calitate superioara asigura o durata de functionare prelungita. Garantat! Garantie de pana la 25 de ani.

Eficienta maxima cu tracker-e cu doua axe de rotatie – aliniaza intotdeauna modulele fotovoltaice in pozitia din care razele soarelui sunt captate in mod optim – randament cu pana la 45% mai mare.

Radiatia solara: Tracker-ul are contact frontal direct cu soarele intreaga zi.

Conditii de luminozitate care variaza: Din cauza gradelor diferite de innorare, conditiile de luminozitate din parcurile solare variaza de la tracker la tracker. Datorita controlului individual, fiecare tracker este orientat optim catre cea mai intensa sursa de radiatie. Acest lucru garanteaza cel mai bun randament posibil.

Suprafata reflecta: Tracker-ul foloseste atat radiatia

solara directa cat si energia din radiatia reflectata.

Partial innorat: Radiatiei solare directa i se adauga si

lumina difuza pentru a maximiza efectul.

Perdea de nori: Tracker-ul capteaza toata lumina

difuza prin pozitionarea orizontala.

SISTEME TRACKER – DEGERENERGIE

2 AXE DE ORIENTARE

1 AXA DE ORIENTARE

<